Læsehastighed er forbedret med 2 1/2 år på 7 måneder

Har du lyst til at høre om et mirakel?

Min søns læsehastighed blev målt i oktober 2010 og det var et helt enestående resultat, se nærmere her http://sanseintegration.blogspot.com/2010/10/en-status-vedr-samsynsproblemer.html Han havde rykket sig 2 1/2 år i hastighed på kun 7 måneder. Da han blev testet i december 2009 var han 8 år og 3 måneder.
Hans læsehastighed var på daværende tidspunkt det, der svarer til et barn, der lige er fyldt 6 år.
Han byttede konsekvent rundt på bogstaverne, kunne ikke holde fokus på linjerne, gned sig i øjnene og forsøgte at undgå enhver læseseance, der tydeligt var forbundet med meget ubehag for ham.

Nu - mange, mange timers træning - efter betyder det nu, at han dagligt læser 50 sider i en letlæsningsbog med lixtal 9 på 20 minutter. Han læser næsten ubesværet og har ikke længere brug for at følge bogstaverne med fingeren. Han er så småt gået i gang med selvstændig læsning, hvor han ikke læser højt for os, men læser i sengen om aftenen.

Ved at bevare fokus, energi og opmærksomhed på svære forandringer er det muligt at lave selv svære forandringer. Husk det, hvis du står midt i en svær tid med problemstillinger, der relaterer sig til denne blogs emner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar med dine spørgsmål eller erfaringer. Jeg svarer alle.