Samsynsproblemer er væk efter hård træning

Vi har nået en milepæl. En fantastisk én af slagsen. Min søn læser nu alderssvarende i hastighed. Det er helt utroligt, at vi er nået så langt og den bedste julegave i år. Sidste test viste, at han nu er midten af normalområdet i forhold til tempo for alderen. Nu er vi i gang med at træne udholdenhed og koncentration og mangler cirka 2-3 måneder mere med træning.
Han har rykket sig 3 år på 1 års træning
Læsehastigheden har rykket sig hele 3 år på 1 års træning. Det er skønt at være nået dertil for det har sørme været hårdt til tider for os allesammen. Jeg kan stadig huske min frustration da det viste sig, at han oven i de sansemotoriske problemer også havde problemer med samsynet.

Nu er samsynsproblemerne væk. Jeg havde aldrig troet, at vi ville nå dertil. Jeg er overbevist om, at min søn ville have haft store problemer nu i forhold til læsning hvis ikke vi havde trænet så meget, men hold op hvor har vejen været lang og sej, men det må sige at være det hele værd.

1 kommentar:

  1. Tillykke med det fine resultat. Jeg har også oplevet at den rigtige træning giver gode og hurtige resultater. Det er som om samsynsproblemer gerne vil forsvinde - man skal bare give synet de rigtige betingelser og masser af øvelse.

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar med dine spørgsmål eller erfaringer. Jeg svarer alle.