Sanseintegration fremmes af Eye Q

Allerførst. Jeg vil gerne slå fast, at denne artikel er baseret på mine egne personlige erfaringer med fiskeolien Eye Q. Jeg får ikke nogen provision eller fordele nogen steder for at bringe denne ros til produktet. Jeg er en kritisk forbruger, der må konstatere, at regelmæssig brug af Eye Q har haft nogle afgørende forandringer i forhold til min søns sansemotoriske problemer og en stabilisering i forhold til hans sensitive gemyt.

Jeg har nærlæst de kliniske studier, der er lavet i forbindelse med salg af fiskeolien. Der har været en del kritik i forhold til undersøgelsernes validitet da producenten af Eye Q har valgt at bruge en del penge med hensyn til forskning på området. Jeg vil derfor også gøre opmærksom på dette i artiklen for at belyse det fra flere perspektiver. Fakta er blot, at produktet har haft en afgørende betydning for min søns sanseintegrative dysfunktioner.
-->
Kroppen har brug for fedtsyrer

Flerumættede fedtsyrer findes i alle celler og har mange vigtige funktioner bl.a. som byggesten i cellernes membraner. En god, varieret kost med meget fisk, mange nødder og grøntsager giver den bedste kombination af de vigtige flerumættede omega-3-fedtsyrer EPA og DHA samt omega-6-fedtsyren GLA. Et regelmæssigt indtag af Eye q bidrager med disse vigtige fedtsyrer til børn og voksne.

EPA er den vigtigste fedtsyre
Det er meget vigtigt, at indholdet af EPA i cellemembranerne er tilstrækkeligt højt i forhold til DHA.
EPA regulerer omsætningen af fedtsyrer ved at forhindre udskillelsen af bl.a. DHA, og ved selv at kunne omdannes til DHA. Derfor er det en fordel, at mængden af EPA i cellerne er så høj som muligt.

Kirunalolie er fremstillet af små fisk (sardiner og ansjoser) fra den sydlige halvkugle, hvor vandet altid er varmt. Det betyder, at fiskene har en anden fedtsyresammensætning med et naturligt højere indhold af EPA end fisk fra kolde vande. Kirunalolie har derfor en unik sammensætning med et markant højere indhold af EPA i forhold til DHA.

Kirunalolie kombineres med kæmpenatlysolie, der indeholder GLA og tilsættes antioxidant for at stabilisere olien. Kirunalolien gennemgår en avanceret og skånsom proces, som giver en meget ren olie og som bevarer fedtsyrerne bedst muligt. Samtidig renses olien for fiskelugt og smag.Eye q fremstilles under farmaceutisk kontrol.
Fremstillingsprocessen er unik og derfor patenteret. Kapslerne er små og synkevenlige, og den flydende er med en frisk smag af citrus og lime.

Indhold pr. dagsdosis (2 kapsler el. 5 ml fl ydende)

EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg

DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg

GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

Dosering
For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler eller 1 teskefuld (5 ml) 3 gange dagligt i12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler eller 1 teskefuld (5 ml) dagligt. Bør kun efter aftale med læge eller sundheds plejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Kliniske studier
Tilskud af specielle fedtsyrer kan være en tryg og effektiv hjælp til børn med læse- og skrivevanskeligheder og ADHD. Det er nogle af resultaterne fra det omfattende Durham studie fra Oxford University, som blev præsenteret på en pressekonference i London først i maj måned. Studiets første del er publiceret i det anerkendte tidsskrift Pediatrics i denne måned, og dokumenterer at tilskud af specielt sammensatte fedtsyrer til børn er lige så effektiv behandling som medicin mod disse problemer. Jeg oplevede, at min søn gjorde meget hurtige fremskridt både i forhold til læsning, men også i forhold til de sansemotoriske problemer, da træningen blev kombineret med et indtag af Eye Q.

--> Koncentrations-, læse- og skrivevanskeligheder samt adfærdsproblemer rammer cirka fem procent af alle børn i den skolepligtige alder. Indtil nu har denne gruppen kun haft tilgang til symptomlindrende behandling i form af, en del omstridt, konventionel behandling. Nu er det bekræftet, at et enkelt, men unikt fedtsyreprodukt, eye q kan have samme effekt. Du kan købe produktet meget billigt her Med24.dk - Spar 20-60% på EyeQ onlineJeg har ingen bevis for det og vil klart påpege, at det er MIN holdning, men mon ikke det vil have en betydning for fostrets optimale udvikling, hvis kvinden fik nok indhold af denne fedtform under graviditeten. Mere herom i ul http://sanseintegration.blogspot.com/2010/09/sanseintegration-skabes-i-fosterlivet.html