En tur til Euro Disney

Når du søger en ferie, der bare er alt for meget på den fede måde, fantasi, din barndomsminder med Anders And bladene hos bedstemor under en parasol i haven eller sammenkrøllede blade i en grøn teltbund. Når du er vokset op med Disneys juleshow. Når du har grædt med Anders And over hans evindelige ulykker og hans kampe med fætter Højben. Når du har frydet dig over de få historier, hvor Anders And har vundet Andersines hjerte i enkelte udgaver af det fascinerende, naive, smukke og "bare-lidt-for-meget" Disney univers, så skal du tage til Euro Disney.Men lad for guds skyld være med at flyve med Air France. Det betyder bare rod og ballade.

Jeg er fuld af oplevelser, men skal lige have lidt mere søvn for at skille tankerne ordentligt ad. Lige nu er jeg bare træt, træt, træt efter en dårlig nattesøvn i en alt for hed lummer dansk nat.

Jeg har haft en fantastisk tur og det har bare været helt unikt at være alene med mine drenge i 6 dage og bare være....

Up date følger efter lidt mere omstilling til dansk mentalitet og kultur igen.

Ikke flere "Bonjour madame. No, je ne parle pas francais. Tu parle en peu anglais..."? "No, no madame. Je suis francaise".

De franskmænd er bare så dårlige til engelsk. Selv den helt unge generation....Og jeg vil kort fortælle, at mellemste søn klarede simpelthen turen over al forventning. Der var ingen "nedsmeltningsanfald" trods mange sene dage, daglige gåture på mellem 10-15 km i 30 graders varme, lyde, lugte, larm, fremmede mennesker i store og rigelige mængder.

Det er såååå skønt, at vi er kommet dertil, at det kan lade sig gøre uden vanskeligheder.Up date følger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar med dine spørgsmål eller erfaringer. Jeg svarer alle.