En god dag i sommerferien

Det er lige hvad mellemste søn har haft i dag. Han har nemlig været af sted med en legekammerat fra klassen hele dagen i dag.

I søndags fik jeg en sms fra en af hans venner om han ville lege i dag. Mellemste søn ville gerne lege og han blev hentet i morges kl. 10.00, da solen stod højt på himlen og de meget ventede regnskyer blev væk - hele dagen. De skulle til stranden og fange krabber og vandmænd. Senere var han inviteret med i en lokal forlystelsespark, hvor faren til kammeraten kan komme gratis ind. Om aftenen havde de været ude at spise på en lokal restaurant.

Han blev afleveret ved døren med trætte og glade øjne lidt efter kl. 19.00. Han havde haft en skøn dag. For 1 år siden havde han aldrig holdt til så mange sanseindtryk på en hel dag uden at han så ville have haft en voldsom efterreaktion herhjemme. Den udeblev i dag. Han var bare så glad og træt og sød og fuld af indtryk på den gode måde. I dag ville jeg aldrig have bemærket hans sansemotoriske vanskeligheder. Så det giver næring, håb og inspiration til at fortsætte med arbejdet i at sikre ham de bedste muligheder i livet fremover.

Han fandt straks sammen med sin lillesøster, som havde savnet mellemste søn hele dagen og lavet alt for mange unoder, da hun kedede sig gevaldigt uden sine brødre. Min ældste søn havde også en legeaftale i dag. Det er også derfor, at vi ikke har haft det store behov for se legekammerater i ferien. Min flok hygger sig sammen. De leger, griner, udvikler sig sammen, putter sammen, hygger med hinanden, skændes en anelse for at blive gode venner igen og vil sove sammen alle 3 ved enhver lejlighed.

Ahhh....Det er dejligt når livet kører på skinner. Han skal på ferie i morgen sammen med sin bror hos farmor, min dejlige svigermor indtil søndag. På mandag kalder skolen igen. Det er tid til at starte i 2. klasse. Hvor blev tiden og sommeren dog af...?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar med dine spørgsmål eller erfaringer. Jeg svarer alle.