Sådan hjælper du din sensitive dreng med venskaber

Har du din dreng ikke den store lyst til boldspil eller andre boldaktiviteter? Vil han hellere nørkle med ting på sit værelse, hvor han måske saver, syr, tegner, broderer, ser fjernsyn eller tænker store tanker om livet omkring ham?
Er du som forælder måske en smule bekymret over at han ikke har så nemt ved at knytte venskaber i drengeverdenen der ofte består af en hård retorik, en hirakisk opbygning af, hvem der kan løbe stærkt og hurtigt og måske ikke kan lide fodbold?

Jeg har skrevet en del indlæg her på bloggen om nødvendigheden af at sensitive børn lærer at fungere i en ikke-sensitiv verden som du kan finde ude i siden af bloggen.

 http://sanseintegration.blogspot.com/2011/02/srligt-sensitive-brn-og-venskaber.html

Er din sensitive søn mere til tegning, sang eller musik? Så meld ham til fritidsinteresser indenfor dette område. Spotter du eller din sensitive søn nogle andre børn som din søn kunne have lyst til at lege med så inviter barnet med hjem. Det kan være svært, hvis din sensitive søn er af introvert natur, men det er bare så vigtigt at styrke sensitive børns sociale relationer.